Pripreme za koncert pri kraju – dvorana se popunjava

Sve je spremno za još jedan veliki humanitarni koncert popularne duhovne glazbe “Neka se čuje do neba glas”, koji priređujemo šestu godinu uzastopno u našem gradu, svake godine s novom temom i drugim izvođačima programa. Ovogodišnji koncert proteći će tako u znaku obilježavanja 20 godina Kuće susreta Tabor. Udruga U Duhu S Kristom i Kuća susreta Tabor surađivali su na ovom programu i prije 3 godine kada je koncert bio priređen u spomen na preminulog fra Zvjezdana Linića, utemeljitelja Tabora i počasnog građanina Samobora, koji je bio i duhovni podupiratelj naše udruge, u začecima njezina rada.

Koncert se ove godine održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, u nedjelju, 1. listopada u 19 sati u Sportskoj dvorani u Samoboru, čija su mjesta u proteklih 5 godina redovito bila ispunjena publikom koja je kupnjom ulaznice omogućila ostvarenje humanitarnog dijela ovog programa. Tako smo dosad s 30 tisuća kuna pomogli 6 samoborskih višečlanih obitelji. I ovaj put će dio prihoda od ulaznica biti usmjeren u humanitarne svrhe.

Ovogodišnji izvođači su: Nina Badrić, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Alan Hržica, grupa Emanuel, Davor i Vesna Terzić, fra Ivan Matić, Luka Balvan, Božja Pobjeda, Balans Code i Duhovni orkestar Samobor. Suorganizator koncertnog programa je Kuća Susreta Tabor.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna još se mogu nabaviti u Turističkoj zajednici grada Samobora. Do danas je rasprodano dvije trećine dvorane, pa ne možemo jamčiti svima da će ulaznica biti i na ulazu u dvoranu na dan koncerta.

Odgovori